HURRA! Du kan få …

Lynhurtigt internet via fiber

Birkevænget 4, 3770 Allinge | Ret adresse

Du kan få bornholmerbredbånd indenfor 1-6 uger

Det sker der, når du bestiller bornholmerbredbånd

Det er nemt at få fibernet, men det er svært at give dig en præcis leveringsdato online. Har du allerede en fiberboks installeret i dit hjem, kan du få leveret bornholmerbredbånd fra dag til dag. Nedenfor kan du se, hvordan processen normalt er, når du bestiller på www.bornfiber.dk eller ved at kontakte kundeservice på tlf. 70 89 00 00.

Uge 1

Bestil bornholmerbredbånd online eller via kundeservice. Ved bestilling får du tilsendt en bestillingsbekræftelse på mail, og senere en endelig ordrebekræftelse.

Uge 2

Du bliver kontaktet af en kundekonsulent, som efter aftale med dig gennemgår detaljerne vedrørende gravning og montering af fiberboks hjemme hos dig. Herefter underskrives installationsaftalen.

Uge 3-5

Entreprenøren kommer ud og graver en rende til fiberrøret. Rørene til fiberen lægges ned, og renderne dækkes til igen. Teknikeren puster derefter fiberen ind i rørene med specielt udstyr.

Uge 6

Kundeservice tager kontakt til dig med henblik på et besøg, hvor vores tekniker kan installere fiberen. Fra denne dag er din fiberforbindelse aktiv

Du behøver kun at være på adressen ved trin 2 og 4, resten klarer vi!
Vi tager forbehold for uforudsete udfordringer. Hvis et af trinnene forsinkes, kan det forskyde resten af tidsplanen og dermed den endelige leveringsdato

Fibernet FAQ

VORES 4 VIGTIGSTE SPØRGSMÅL