Hos BornFiber får du

LYNHURTIGT INTERNETGODE TV-OPLEVELSERBILLIG FASTNETTELEFONI

Du kan få lynhurtigt internet, et stort udvalg af TV-pakker og billig fastnettelefoni leveret allerede i morgen – uanset om du bor på Bornholm eller Sjælland. Tjek her, om du kan få BornFiber på din adresse.

Med BornFiber får du ikke bare bredbånd – du får:

Lynhurtigt internet via fiber

På Bornholm er vi særligt kendt for lokalt nærvær og god kvalitet. Det er præcis disse egenskaber du får med, når du får leveret bornholmerbrendbånd fra BornFiber – uanset om du bor på Bornholm, eller i en af vores udvalgte byer på Sjælland.

Vi tilbyder forskellige pakker med fibernet, der dækker alle dine internetbehov – uanset om du bruger internettet rigtig meget eller kun lidt.

Se vores bredbåndspakker her

Danmarks største kanal udvalg

FÅ TV-PAKKER DER PASSER TIL DIT BEHOV

Få en tv-oplevelse, der passer dine ønsker med danmarks største kanal-udvalg fra Waoo.

Her får du kanal-pakker for hele familien.

Du vælger selv om du ønsker at få din TV-oplevelse gennem TV-boks eller som streaming TV.

Se vores tv-pakker her

Lokalt fællesskab og fremtidens teknologi

BornFiber nyt!

Det sker der når du bestiller fibernet

Det er nemt at få fibernet. Med vores kundekonsulent, gennemgår I detaljerne for hvordan dit fibernet bliver leveret. For nogle kan de få leveret fibernet dagen efter bestilling, for andre skal der flere faser indover.

Det sker der, når du bestiller fibernet

Sådan kan du hjælpe med, at få fiber i dit område

BornFiber har de seneste år lagt fibernet ned på Bornholm og udvalgte byer på Sjælland samt sat master op til trådløst bredbånd. Begge teknologier giver det allerhurtigste og mest stabile internet.

Se hvor vi graver lige nu

Bornfiber støtter dit lokale fællesskab ved hjælp af dig

Brænder du også for det lokale? Det gør vi hos BornFiber. Vi støtter kultur- og idrætslivet – og det gør du også når du får leveret fibernet på din adresse. Det koster dig ikke ekstra at støtte – BornFiber betaler.

Se hvordan vi sammen støtter lokalt

Sommerhus & fibernet FRITID

Få fibernet i sommerhuset, og sæt abonnement i hvile, når du ikke bruger det. Når du har fibernet FRITID, kan du sætte dit abonnement i hvile i de perioder, hvor du ikke har brug for det.

Få fibenret FRITID

TV-pakker & Streaming

Få en tv-oplevelse, der passer dine ønsker med danmarks største kanal-udvalg fra Waoo. Her får du kanal-pakker for hele familien. Du vælger selv om du ønsker at få din TV-oplevelse gennem TV-boks eller som streaming TV.

Få WAOO TV

Fastnettelefoni

Du kan vælge mellem fri tale til fastnet eller forbrug. Det er billigt og det er telefoni der bare virker. Du vælger selv om du ønsker at beholde dit gamle nummer og om du ønsker flere telefoner i hjemmet tilsluttet.

Få fastnettelefoni

Med BornFiber er du sikret:

BORNHOLMSK KVALITETLOKALT NÆRVÆR

Tailored Solution

Med BornFiber får du ikke bare den nyeste teknologi – du får lokalt nærvær og service. Vi gør et stort nummer ud af, at levere et ærligt produkt fra ærlige mennesker. Vi leverer fiber til både Bornholm og udvalgte byer på Sjælland. Du vil med stor sandsynlighed komme ud for, at møde lidt ‘syngende’ dialekt i telefonen, fra BornFiber-bilerne og derhjemme, når vi installerer BornFiber hos dig. Vi mener det er en del af BornFiber charmen.

Få mere at vide om BornFiber

Fibernet FAQ

VORES 4 VIGTIGSTE SPØRGSMÅL

Fibernet er den nyeste teknologi indenfor internetløsninger, og det er primært kablet som gør den helt store forskel.

Fibernet leveres igennem et fiber kabel, hvor bredbånd leveres igennem Coax kabel. Et fiber kabel er lavet af glas, og kan levere over 1000 gange så hurtig internet sammenlignet med Coax kabel der er lavet af kobber.

Med fibernet får du altid den samme høje internethastighed, både når du uploader og downloader data.

Fibernet går direkte til din bolig, og du er derfor altid sikret hastighedsgaranti. Det vil sige, at du som minimum får den hastighed, som du betaler for – uanset hvordan eller hvor mange der bruger internettet i din husstand.