Skal du også have …

Lynhurtigt internet via fiber?

BornFiber på Bornholm & Sjælland

Sådan udruller vi Fiber

BornFiber har de seneste år har lagt fibernet ned på Bornholm samt sat master op til trådløst bredbånd – og nu udvider vi til udvalgte byer på Sjælland.

Fibernet står på manges ønskeliste. Det forstår vi godt, med fibernet teknologien får du nemlig det allerhurtigste og mest stabile internet. Lige nu dækker Bornfiber mere end 16.700 adresser via fiber på Bornholm.

Vi har siden 2005 udrullet fibernet i de områder på Bornholmer, hvor efterspørgslen fra kunderne har været tilstrækkelig stor, og vi er stadig i fuld gang. 

Se områder i undersøgelse og områder under etablering

Du påvirker efterspørgelsen

Sæt dig selv på fiber-kortet

Interessen for fibernet i et område skal udgøre X, før Bornfiber kan foretage den store investering, det er at udrulle fibernet i området.

Nedenfor kan du se, forløbet af udrulningen af fibernettet og blive klogere på prosessen trin for trin.

Step 1

Du og personer i dit område indtaster jeres adresse her op hjemmesiden. Den info indsamles i vores efterspørgsel datadase.

Step 2

Når efterspørgslen er tilstrækkelig stor ….

Step 3

Noget med noget…

Step 4

Noget med noget…

Brænder du for dit lokalområde?

Bliv fiber-ambassadør

For at Bornholm kan blive ved med at være en af de landsdele med den alle bedste bredbåndsinfrastruktur, har vi brug for frivillige ildsjæle der der ønsker at tage stafetten og blive fiber-ambassadør.

At være frivillig fiber-ambassadør kræver, at du har tid og ikke mindst lyst til at skaffe fibernet til dit lokalområde.

Dette indebærer fx at du har mod på at tale med beboere i dit område og gå forresten i kampen for at dit lokaleområde udvikles.

Se hvordan du bliver Fiber-ambassadør

Fibernet FAQ

VORES 4 VIGTIGSTE SPØRGSMÅL

Fibernet er den nyeste teknologi indenfor internetløsninger, og det er primært kablet som gør den helt store forskel.

Fibernet leveres igennem et fiber kabel, hvor bredbånd leveres igennem Coax kabel. Et fiber kabel er lavet af glas, og kan levere over 1000 gange så hurtig internet sammenlignet med Coax kabel der er lavet af kobber.

Med fibernet får du altid den samme høje internethastighed, både når du uploader og downloader data.

Fibernet går direkte til din bolig, og du er derfor altid sikret hastighedsgaranti. Det vil sige, at du som minimum får den hastighed, som du betaler for – uanset hvordan eller hvor mange der bruger internettet i din husstand.